Poze COD 1195, Baza Machiaj, Makeup Primer Bare Minerals

 
 
Pin It


COD 1195, Baza Machiaj, Makeup Primer Bare Minerals

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.

Pret vechi: 48 RON Reducere 56%

Pret nou: 20,90 RON

   Baza pentru machiaj profesionala, cu efect unic de netezire. Pielea devine vizibil catifelata si moale la atingere. Ridurile sunt imediat acoperite si imperfectiunile dispar. Datorita ingredientelor unice de absorbtie de sebum aceasta matifiaza pielea si impiedica ingrasarea acesteia si aspectul de luciu pentru lunga perioada de timp.

Baza de machiaj se aplica tot timpul inainte de aplicarea machiajului.Dupa curatarea si hidratarea pielii, aplica baza de machiaj.Ca si dozare foloseste produsul cam cat o boaba de mazare.Aceasta se intinde foarte bine si nu ai nevoie de foarte mult.Fiind o baza buna poti aplica machiajul imediat , fara a trebui sa astepti.

Acest Primer Machiaj se aplica pe piele imediat dupa crema de fata; se lasa sa intre in piele cateva minute, iar apoi se continua cu fondul de ten si restul cosmeticelor. Practic, baza de machiaj ajuta la uniformizarea culorii pielii, acopera imperfectiunile si umple foarte fin ridurile.
Si cel mai important: face ca produsele de make-up sa adere mai bine la piele si sa reziste mai mult timp, fara sa se estompeze sau sa “se crape”

 


Detalii produs


Categorie: Baze Machiaj